searchSymbol
hero

Säsongsarbete inom Astrid Lindgrens värld och Astrid Lindgrens Näs 2020 (ej inom teater)

Teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs söker nu personal för säsongen 2020.
Astrid Lindgren stod för en positiv grundsyn på människan; alla är lika mycket värda och är värda samma respekt. Det vill vi ska genomsyra vår verksamhet och därför strävar vi efter ett positivt och respektfullt arbetsklimat där alla medarbetare trivs och har möjlighet att utvecklas. Självklart präglat av både jämställdhet och mångfald.

Restaurang & café
Är du intresserad av att arbeta i en restaurangmatsal där det serveras god, vällagad mat lagad från grunden på lokala råvaror?
Eller går du och längtar efter att få jobba på ett mysigt café där det erbjuds hemgjorda smörgåsar och nybakade kanelbullar?
Hos oss finns det många olika varianter av små och stora restauranger, härliga glasscaféer och andra försäljningsställen. Gemensamt för alla enheter är att det som erbjuds ska kännas genuint och äkta.
Är du en person som vill ge gästen bästa tänkbara service och som gillar mat- & dryckesupplevelser? Då kanske du passar på någon av våra restauranger eller på våra caféer som finns hos oss. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från restaurang och café men ett stort intresse för mat och gästservice är också meriterande!

Försäljning, butik
Kan du på ett glatt och tillmötesgående sätt ta hand om alla våra gäster som besöker våra butiker, lotterier och skicklighetsspel? Då kan detta vara arbetet för dig. Du får gärna ha ett öga för dekoration, exponering av varor och gärna ha kassavana men det är inget krav.
I parken har vi ett 10-tal butiker, allt från små handelsbodar som säljer karameller och hantverk till stora butiker fyllda av kläder, böcker och leksaker i varierande storlek. Vi har också flera skicklighetsspel och lotteri av gammaldags karaktär.

Lagerarbete
Är du stark, flexibel och inte rädd för att hugga i bör läsa detta. Har du dessutom stor servicekänsla, ordningssinne, fyllt 18 år och gillar att arbeta i team, då kan detta vara arbetet för dig. Avdelningen består av ett gäng på ca 8 personer, både tjejer och killar som tillsammans servar parken med varor och leveranser från tidig morgon till sen kväll. Körkort och truckkort är meriterande men inget krav.

Park & renhållning
Att hålla rent och snyggt så våra gäster kan njuta av vår välskötta park är lika självklart för oss som att Pippi bor i Villa Villekulla.
Gillar du att arbeta fysiskt och tycker om när det är ordning och reda så är du välkommen att söka arbete inom denna avdelning. 

Entrévärd, publikvärd och guide
Att arbeta som värd innebär att du är en av de första som våra gäster möter. Vi tror att du är utåtriktad, positiv, flexibel och att du har blick för var din hjälp och ditt värdskap behövs bäst. Självklart pratar du engelska obehindrat och gärna förstår tyska och danska. Söker du till de här tjänsterna kan du få arbeta både i våra biljettkassor, på vår parkering, i vår information, som publikvärd vid våra föreställningar eller som entrévärd på Astrid Lindgrens Näs.
I tjänsterna som entrévärd på Astrids Lindgrens Näs ingår det även att bemanna butikskassa och i vissa tjänster även att guida i Astrid Lindgrens barndomshem.

Reception och bokning
Till de här tjänsterna söker vi dig som är utåtriktad, lugn, flexibel och som med ett gott humör kan förmedla service direkt till gäst eller via telefon och mail. Du har en blick för vart din hjälp behövs bäst och självklart pratar du engelska obehindrat och förstår gärna också tyska och danska. En fördel är också om du känner till Vimmerby med omnejd.
Kassa/datavana och erfarenhet av liknande arbeten är meriterande.
Som receptionist på vårt gästboende så ansvarar du för in-utcheckning, servicebutiken och att kontrollera stugor. För att söka dessa tjänster behöver du kunna arbeta hela vår sommarsäsong.

Bokningstjänsterna börjar i månadsskiftet april/maj.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst och arbetsplats. Astrid Lindgrens värld är 2020 öppen från den 15 maj till den 23 augusti. Astrid Lindgrens Näs 2020 är öppet från den 9 april till den 27 september. 
Lön sätts enligt kollektivavtalen Gröna Riks och Nöjesavtalet.

Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2020

För mer information läs mer på hemsidorna astridlindgrensvarld.se och astridlindgrensnas.se
Eventuella frågor besvaras av Personalavdelningen:
jobb@astridlindgrensvarld.se
0492-798 30

När du gör din ansökan här har du möjlighet att göra ett första- och ett andrahandsval på jobb inom ovanstående avdelningar. 

Astrid Lindgrens Värld har tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.