searchSymbol
hero

Souschef

Brinner du för att laga mat och vill utvecklas inom matlagning och köksledarrollen, samtidigt som du får vara en del av en sagolik måltidsupplevelse i teaterparken Astrid Lindgrens värld eller besöksmålet Astrid Lindgrens Näs?
Vi erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men vissa kvällspass förekommer också.
Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalitet och följer årets säsonger. 
Vi tror att du har utbildning och/eller erfarenhet av kockyrket och nu vill ta ett steg vidare i din utveckling. 

Arbetstiderna liksom anställningstiden varierar beroende på tjänst och arbetsplats.
2020 öppnar parken den 15 maj och stänger den 23 augusti. Parken har öppet alla dagar. Vi har också öppet helger i september.

Läs mer om vårt företag och ansök direkt på vår hemsida: astridlindgrensvarld.se eller skicka ditt cv direkt till: jobb@astridlindgrensvarld.se  Vi vill gärna ha din ansökan senast den 4 februari 2020.

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.