searchSymbol
hero

Köksbiträden i Astrid Lindgrens värld AB

Teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs med bland annat Astrid Lindgrens barndomshem söker nu personal för sommarsäsongen 2020.

Går du på en mat- eller restaurangutbildning? Älskar du att vara i köket och vill utvecklas inom kockyrket? Då kan jobbet som köksbiträde hos oss vara något för dig. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, gillar att jobba i ett högt tempo och kan hugga i där det behövs i alla tänkbara sysslor som tillhör en restaurangverksamhet. Tillsammans med våra kökschefer kommer du att laga mat till våra gäster och ge dem en måltid utöver förväntan. Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalité och följer årets säsonger.
Inför sommaren 2020 söker vi köksbiträden både till Astrid Lindgrens värld och till Astrid Lindgrens Näs.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst och arbetsplats.
Astrid Lindgrens värld är under 2020 öppet från den 15 maj till den 23 augusti.
Astrid Lindgrens Näs är öppet från den 9 april till den 27 september.

Lön sätts enligt kollektivavtalen Gröna Riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2020

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.