searchSymbol
hero

Kockar till Astrid Lindgrens värld AB

Vill du utveckla dig som kock i ett restaurangkök samtidigt som du får vara en del av en sagolik måltidsupplevelse i teaterparken Astrid Lindgrens Värld eller besöksmålet Astrid Lindgrens Näs?
Vi erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller höga kvalitéer.
Vi tror att du har gått restaurangskola och/eller har tidigare erfarenhet från arbete i kök.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst och arbetsplats.
Astrid Lindgrens värld är under 2020 öppet från den 15 maj till den 23 augusti.
Lön sätts enligt kollektivavtalen Gröna Riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Läs mer om vårt företag och ansök direkt på vår hemsida: astridlindgrensvarld.se eller skicka ditt cv direkt till: jobb@astridlindgrensvarld.se  


I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.