searchSymbol
hero

Lokalvårdare i Astrid Lindgrens värld AB

Nu söker vi dig som vill ingå i Astrid Lindgrens världs lokalvårdsteam. Ett team vars uppgifter är att hålla teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs lokaler rena och fräscha.
Vi letar efter dig som gillar att hålla rent och snyggt, kan arbeta både självständigt och i team och som känner stolthet över att få visa upp en trivsam och fräsch park för våra gäster.
Du gillar att arbeta fysiskt och har lätt för att ta emot och förstå instruktioner.
Har du arbetat med likande uppgifter innan så är det meriterande.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst. 
Parken är öppen från den 15 maj till den 23 augusti.
Lön sätts enligt kollektivavtalet Nöjesavtalet som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av: Annelie Tengvall, Lokalvårdsansvarig: annelie.tengvall@astridlindgrensvarld.se  0492-564 647 eller Personalavdelningen jobb@astridlindgrensvarld.se  0492-798 30

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se
Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2020

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.