searchSymbol
hero

Vikarierande marknadskoordinator

Vikarierande Marknadskoordinator

Som marknadskoordinator är du en viktig del av vårt marknads- och säljarbete. Din roll är bred och varierad, och ditt huvudsakliga fokus blir att jobba med uppdateringar av våra digitala kanaler och marknadskoordinerande aktiviteter. Tjänsten är ett vikariat och beräknat till ca 9 månader.

Du kommer i rollen att:

  • Arbeta aktivt med uppdateringar av våra digitala kanaler.
  • Stötta organisationen i olika projekt och samarbeten
  • Medverka vid planering, genomförande och uppföljning av olika marknadsaktiviteter
  • Arbeta med olika administrativa uppgifter såsom beställning av material, utskick, ta fram statistik mm

 

Din profil
Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av arbete inom liknande områden. Har du utbildning inom marknad och sälj ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du behärskar en mycket god svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du behärskar Word press och Adobeprogrammen som Indesign och Photoshop. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i olika system.

Du har ett prestigelöst förhållningssätt med en tillgänglig attityd, där dina kollegor känner sig bekväma att ta kontakt med dig när de behöver din hjälp. Du ser möjligheter före problem och med ett ansvarstagande sätt, ett driv och energi löser du dina uppgifter, men är således även hjälpsam inom andra områden där din support kan behövas.

Vi sätter ett högt värde i en trevlig arbetsmiljö och ett gott samarbete, och tror att du gör detsamma.

Välkommen med dina frågor till Marknad och försäljningschef Lena Möller på 070-975 80 98. Ansöker gör du via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se senast den 15 september.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2019 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.