searchSymbol
hero

Lageransvarig

Lageransvarig

 

Nu söker vi en lageransvarig till Astrid Lindgrens Värld AB.

 

Vårt centrallager består av ca 400 pallplatser där man tar emot leveranser till hela parken. Lagret är knutpunkten som sedan ska förse parkens ca trettio försäljningsställen med allt de behöver. Parken öppnar i mitten av maj och säsongen avslutas med höslovsöppet i början av november. Övrig tid på året består arbetet bl.a. av systemunderhåll, Webbutik och Inventeringar.

 

Som lageransvarig jobbar du i en fri roll med stort ansvar. Du ansvarar för varumottagningen och en stor del av företagets inköp/beställningar. Företaget har en webbutik beläget i anslutning till lagret, packning och posthantering ingår i arbetsuppgifterna. Under säsong har du en styrka bestående av 8-10 personer som ser till att våra 19 matställen och 11 butiker får varor. Arbetsledning, personalfrågor och schemaläggning är en stor del av arbetet. Under icke säsong består arbetsuppgifterna bland annat av förberedelser/beställningar inför säsong, registervård, uppläggning av nya artiklar, inköp, rekrytering med mera.

 

Du behöver ha ett gott ledarskap, trivas både med att driva dig själv och driva och utveckla gruppen under säsong.  Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har gymnasieutbildning och helst antingen vidareutbildning inom lager/logistik eller erfarenhet av likande arbete.

 

Välkommen med dina frågor till butikschef Ove Olsson på 073-076 32 31. Ansöker gör du via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se senast den 1 september.

 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2019 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.