searchSymbol
hero

Lättare mat

I Astrid Lindgrens Värld finns det gott om mindre matställen som erbjuder; bullar, rejäla smörgåsar, matiga sallader och grillad och kokt korv med bröd eller vårt eget potatismos. Vi har också flera matställen som erbjuder nygräddade pannkakor och våfflor med vår egen sylt och grädde.

Korvkiosken

I den bortre änden av Bråkmakargatan hittar man Korvkiosken. Här serveras kokt och grillad korv med tillbehör, dricka och pinnglass. Glutenfria korvbröd finns för glutenallergiker. Här finns det också sojakorv.

 

Skolgatans gatukök

I början av Skolgatan hittar du vårt gatukök. Här serveras kokt och grillad korv med tillbehör, köttbullar med potatismos, potatissallader och kalla och varma drycker.  Glutenfria korvbröd och sojakorv finns också.

 

 

Stubben

Stubben är faktiskt precis vad den heter – en stor stubbe där vi under höstlovsöppet serverar köttgryta, kokt korv (finns veganskt alternativ) med tillbehör.

För den som är sugen på något sött så finns även varm nyponsoppa med grädde och mandelbiskvier samt kanderade äpplen.

 

Våffelhuset

Bara ett kort stenkast från Katthult ligger Våffelhuset. Är du fortfarande osäker på vad det ligger, är det bara att dra in doften av nygräddade våfflor med vispgrädde och hemlagad sylt.

Under Höstlovsöppet serverar vi även varm nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier samt varma drycker att värma sig med.

 

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.