searchSymbol
hero

Lättare mat

I Astrid Lindgrens Värld finns det gott om mindre matställen som erbjuder; bullar, rejäla smörgåsar, matiga sallader och grillad och kokt korv med bröd eller vårt eget potatismos. Vi har också flera matställen som erbjuder nygräddade pannkakor och våfflor med vår egen sylt och grädde.

Korvkiosken

I den bortre änden av Bråkmakargatan hittar man Korvkiosken. Här serveras kokt och grillad korv med tillbehör, dricka och pinnglass. Glutenfria korvbröd finns för glutenallergiker. Här finns det också sojakorv.

Skolgatans gatukök

I början av Skolgatan hittar du vårt gatukök. Här serveras kokt och grillad korv med tillbehör, dricka och pinnglass. Glutenfria korvbröd och sojakorv finns också.

Stubben

Stubben är faktiskt precis vad den heter – en stor stubbe där vi serverar sallad och smörgåsar med olika fyllningar. Här finns kokt korv med tillbehör, samt dryck och pinnglass.

Våffelhuset

Bara ett kort stenkast från Katthult ligger Våffelhuset. Är du fortfarande osäker på vad det ligger, är det bara att dra in doften av nygräddade våfflor med vispgrädde och hemlagad sylt.

Skogsnästet

Rediga korvar med högt köttinnehåll och bröd som är bakat i Småland. Även vegetariskt alternativ. Här finns också glass!

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2019 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.